Hos Pärlgrossisten hittar du allt du söker

När det kommer till pyssel och att skapa med händerna, använda sin kreativitet och helt enkelt pärla egna smycken så är det Pärlgrossisten du ska in och kika på. Här finns allt du någonsin kan tänka dig i pärl-väg och man blir riktigt inspirerad av att gå in och kika på deras hemsida. Mer specifikt idag tänkte jag prata om strasstenar, något som är väldigt populärt hos Pärlgrossisten.

Strasstenar kan vara glittrande, av glas, resin eller akryl och är små vackra stenar som man kan limma på antingen smycken eller kanske direkt på naglarna om man vill. Detta är otroligt nostalgiskt för mig eftersom det var något jag ofta gjorde när jag var yngre. Jag kunde sitta i timmar och välja ut vilka färger jag skulle ha, mest för att det fanns alldeles för många att välja bland, och jag minns hur jag noggrant sorterade dem utefter färg. Längst till höger la jag alla som jag älskade, mer eller mindre avgudade. Och desto mer vänster du kom desto ”fulare” strasstenar låg det. Men inga var ju fula. Det var ju det som var sådär alldeles fantastiskt.

Strasstenar till alla

Ja men oavsett om vi sätter stenarna på smycken eller direkt på naglar eller kanske någon annan accessoar så tycker jag att vi verkligen ska anamma dessa fantastiskt fina stenar mer. Det går att pyssla i oändlighet med dessa och framför allt kan du välja otroligt många fina färger. Dem finns dessutom i olika färger och framför allt former vilket gör att det kan vara extra kul att gå in och kika på Pärlgrossistens sortiment. Ta dig en titt vettja så är jag helt säker på att du kommer hitta något du gillar och som du vill köpa hem och börja pyssla med!