Arbetskläder som klarar av ett kargt nordiskt klimat

När snön faller och kylan biter i skägget är det skönt med bra kläder som skyddar mot vädrets makter. Vistas du mycket utomhus under de kallare årstiderna vet du vikten av bra kläder som klarar hålla värmen.

Vikten av bra kläder i tuffa klimat gäller både privat och i arbetslivet. Byggjobbare, hantverkare och andra utomhusyrken är vana att vistas utomhus under arbetsdagen och föredrar självklart plagg som håller kroppen i en bekvämlig temperatur oavsett vilket väder som gäller när de arbetar. Slitstyrka och skydd är extra viktiga när din kropp arbetar fysiskt. Är du målare och ofta sitter på knä är det trevligt med vadderade knän på dina arbetsbyxor. Läs mer om Lbrador, ett företag som satsar på arbetskläder för den nordiska marknaden.

Anton och Gustav är två killar som arbetar med entreprenadtjänster, de använder Lbrador arbetskläder på jobbet och verkar nöjda med både passformen och slitstyrkan i plaggen från Lbrador. De arbetar med mark- och trädgårdsarbeten. Under arbetsdagen blåser de löv, kör maskiner, sopar gator, rensar rabatter och andra arbetsuppgifter som ofta förekommer inom entreprenadjobb. Det är viktigt för dem att arbetskläderna är tåliga och klarar av kraven som ställs under arbetsdagarna utomhus.

Om du arbetar utomhus med fysiskt ansträngande arbetsuppgifter är det bra med tåliga och bekväma arbetskläder, kanske är Lbrador ett varumärke som du ska testa på? Du kan läsa mer om deras sortiment på hemsidan. Lbrador får mig att först tänka på en hund, men förstår att kopplingen ligger längre bort, närmare bestämt på andra sidan Atlanten. Varumärket Lbrador hänvisar till provinsen Labrador i Canada. Klädvarumärkets koppling till provinsen är för att synliggöra företagets målsättning att kläderna ska klara av ett kargt klimat. Om kläderna fungerar för arbetarna i Labrador är de bra anpassade även för den nordiska marknaden. Besök företagets hemsida för att se hela sortimentet av arbetskläder.