MC verkstad i Borås

Det finns bara en riktigt bra MC verkstad i Borås och här lämnar jag alltid in min Honda XL750 Transalp i goda händer. Honda har alltid varit min favorit bland MC och jag har haft flera stycken olika modeller, ibland samtidigt men för det mesta har jag bara haft en åt gången. Allihopa har jag lämnat in för service och reparationer på Borås bästa MC verkstad och jag har varit lika nöjd varenda gång jag hämtar ut min MC. Honda är för mig samma sak som kvalitet, och jag vet att det är många med mig som tycker samma sak, troligtvis är det därför Honda är världens största tillverkare av MC.

MC-olycka nära Borås

Det hände en liten, låt oss kalla det för incident, för många år sedan. På den tiden hade jag en Honda Africa Twin som jag verkligen älskade. Jag och några MC polare var ute och åkte på sköna vägar runt om i Halland och Västra Götaland och det var helt underbart väder. När vi var nästan hemma, bara några kilometer från Borås, så slutade plötsligt min handbroms att fungera och där kom jag i 100 knyck på en slingrande väg! Det var ganska många sekunder av skräck när jag inser att bromsen inte tar när jag kör in i en snäv kurva. Istället körde jag rakt igenom kurvan ut på en åker och tog en flygtur över styret på min Afrikan när jag plötsligt kör rakt ner i ett dike.

Bästa MC verkstad

När jag vaknade upp några minuter senare stod alla i gänget runt mig och hojtade. Dom trodde nog det värsta och hade redan ringt ambulans till platsen. Som tur var, jag hade nog änglavakt den dagen, så var det inga större skador skedda, en lättare hjärnskakning och ont i ena knät. Men det värsta var att se min MC vilka skador den hade ålagt sig. Jag lämnade in de på bästa MC verkstaden och höll tummarna hårt, och nog sjutton fick jag tillbaka den i ett fantastiskt skick någon månad senare. Tack gode gud att MC´n gick att rädda!