Sälj till klasskassan – vilket är ert drömresemål?

Börja med att fundera på vart ni vill åka? Vilket är ert drömresemål med klassen? Jag vet att det kan vara spridda skurar men det viktigaste är helt enkelt att skriva ner alla förslag och helt enkelt rösta eller dra lott. Det viktigaste är samtidigt också att alla respekterar det som slutligen väljs till ert resmål och att man oavsett är nöjd med det som blir valt. Givetvis behöver man också samtidigt ha i åtanke att resmålet ska vara rimligt att samla ihop pengar till och kanske inte tre månader på Maldiverna… 🙂

Klassförsäljning blir nummer två, hur ska vi tjäna in pengarna för att få ihop ett kapital så att det täcker våra kostnader för resan? Det finns många sätt men att göra det enkelt för sig är att rekommendera. Inte krångla till det utan ta hjälp utav någon som faktiskt kan. Papperprinsen är ett företag som hjälper er klass att på smidigt sätt tjäna pengar till klassen. Hela klassen arbetar tillsammans i team och på så vis blir också klassförsäljning en stor del av team-känslan i gruppen.

Att jobbat tillsammans

Med ett brett sortiment av lättsålda produkter tar sig hela klassen an ett antal produkter att sälja. Man kan antingen fokusera på ett mål för varje person men det är också väldigt bra om man har ett gemensamt mål. För vissa har jättelätt för att sälja, av naturliga skäl så som att man har stor släkt eller kanske många grannar. Andra bor mer ute på landet, har föräldrar som inte jobbar med så många kollegor. Och så får det vara. Man kan inte påverka sin situation mer än att göra sitt bästa och det är man alla lika skyldiga till. Så börja fundera på vart ni vill åka så hjälper Pappersprinsen er att nå dit!