Billig och bra friluftsutrustning

För 5 år sedan köpte vi en husbil, vilket vi inte har ångrat en enda dag, men den där äventyrslystna delen i oss kan sakna närkontakten med naturen även om vi kommer ganska nära naturen med husbilen. Helst fricampar vi då vi inte är intresserade av att ligga på campingar och lukta på grillrök varenda kväll, endast i nödfall kan vi tänka oss att stå på ett större ställplatsområde men det ska mycket till. Vi cirkulerar hellre omkring ett tag för att leta efter den perfekta platsen i naturen. Men nu har vi börjat leta efter billig och bra friluftsutrustning för kommande projekt.

Friluftsutrustning till bra pris

Vi är rätt hemma inom området friluftsutrustning vid det här laget eftersom vi under många år innan vi köpte husbilen gav oss iväg för att vandra. Detta gjorde vi under 5-6 års tid innan vi blev lite mer bekväma och kände att vi ville ha riktigt tak över huvudet när vi åkte iväg utomlands. Att tälta i andra länder utanför campingområden är inget som vi var modiga nog att göra. Men nu har vi åkt husbil några år utomlands och känner att vi vill tillbaka lite till naturen på det sättet vi gjorde tidigare när vi bodde i tält. Då vi gjort oss av med det mesta av vår friluftsutrustning letar vi nu efter billig men bra friluftsutrustning. Prisvärt, helt enkelt!

Ännu mer friluftsutrustning

Det vi behöver komplettera med när det gäller ny friluftsutrustning är framförallt mer moderna lätta samt självuppblåsbara liggunderlag, sovsäckar som tål upp till minus 20 grader och ett nytt tält som inte väger så många kilon. Resten har vi fortfarande kvar i vår källare som vårt gasolkök till exempel och lite andra små prylar som behövs för att laga mat över öppen låga, koka kaffe och sånt där. Vi kommer att fortsätta leta och utvärdera till vi hittat den friluftsutrustning som vi anser prisvärt, billigt och bra.

Kommentarer är stängda.