Möte med ett bolag som är expert på affärssystem i Malmö

Sitter i bilen på väg mot Malmö. Motorvägen längs kusten är mycket roligare att köra jämfört med vägarna som går längre in i landet. Jag brukar åka ner mot Malmö ett par gånger i månaden för möten i jobbet. Idag är jag på väg till ett bolag som har sitt kontor i Malmös hamn. Bolaget säljer affärssystem i Malmö och övriga landet. De är experter på Pyramids affärssystem.

Jag har mitt möte med bolaget klockan 14.00. Innan mötet ska jag hinna med en vända till en gammal kund som säljer motordelar. Jag har känt killen som säljer motordelar i över 20 år och vi har gjort en del affärer ihop genom åren. Jag brukar även köpa mina bildelar via honom när min kärra behöver reservdelar. Hans firma importerar bildelar från Asien. Han säljer bildelar till Volvo, BMW, Volkswagen och KIA. Sortimentet han erbjuder är princip allt inom bildelar; lampor, bromsok, karossdelar, motordelar m.m. Han har en butik i Malmö och även en butik på nätet.

Apropå affärssystem så snackade jag med några polare om detta i helgen. En av vännerna driver ett säljbolag och de fokuserar väldigt mycket på kund- och leadshantering. Han tipsade mig hur jag kan arbeta mer effektivare med leadshanteringen i mitt jobb.

Företaget som arbetar med affärssystem i Malmö träffade jag på en mässa i Göteborg för två veckor sedan. De hade en väldigt intressant produkt och ett bra sätt att arbeta med processer i logistikflöden. De fångade helt enkelt mitt intresse och vi bokade in ett möte. Ett effektivt affärssystem underlättar arbetet för användaren. Dagens affärssystem gör det möjligt att synkronisera flera delsystem med varandra. Vi kommer på mitt bolag att koppla affärssystemet mot vår hemsida och våra interna logistikflöden.

Jag har arbetat i samma affärssystem i över 5 år och är den som är ansvarig för utbildningar & support av vårt affärssystem.